Σωκράτους 19, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
2310 486 684
Φιλίππου 26, Περαία Θεσσαλονίκης
2392 400400

Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον

Ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου σας

Το ΥΠΕΚΑ, σε μια προσπάθεια να δώσει κίνητρο στους πολίτες να βελτιώσουν την ενεργειακή κατάταξη του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα, ενέργεια και αυξάνοντας την αξία τους, προωθεί ένα χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες των οποίων τα σπίτια έχουν κατασκευαστεί μέχρι την 31.12.1989 και είναι χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας. Το Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ Οίκον, παρέχει κίνητρα στους ιδιοκτήτες να παρέμβουν και να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στην επίτευξη των ενεργειακών και περιβαλλοντικών στόχων της χώρας, εξασφαλίζοντας ενέργεια έως και 1 δισ. κιλοβατώρες (kwh).

Προθεσμία προγράμματος: Μέχρι εξάντλησης των πόρων κάθε περιφέρειας.

(Η συνολική Δημόσια Δαπάνη του Προγράμματος ανέρχεται σε 396 εκ. € και κατανέμεται ανά περιφέρεια βάσει των υφιστάμενων σε αυτή κτηρίων και των κονδυλίων που έχει συνεισφέρει το αντίστοιχο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα).

Εάν εγκρίθηκε η υπαγωγή του ακινήτου σας, στο “Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ Οίκον” & έχει ήδη κοινοποιηθεί, από το ΕΤΕΑΝ ΑΕ:

Επικοινωνήστε άμεσα με το μηχανολογικό τμήμα του Ομίλου μας και ζητήστε ραντεβού Δωρεάν Αυτοψίας και επίδοσης Οικονομικής Προσφοράς μέρους ή όλου του έργου Ενεργειακής Αναβάθμισης του ακινήτου σας.

Ο Όμιλος Εταιρειών Ενεργειακών Εφαρμογών Energas Group που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, διαθέτει εξειδίκευση στις Ενεργειακές Εφαρμογές και την Πράσινη Ενέργεια, καθώς έχει προβεί σε στρατηγικής σημασίας συνεργασίες, ώστε να μπορεί να υλοποιήσει κατασκευαστικά, όλες τις ανάγκες των “ωφελούμενων” του Προγράμματος, πάντα με τα καλύτερα προϊόντα σε συνδυασμό φυσικά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Αερίων & Στερεών Καυσίμων, Αντλιών Θερμότητας κ.λπ.

ΜΟΝΩΣΗ

Κάθε είδους για κάθε επιφάνεια και για κάθε ανάγκη.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Υψηλών προδιαγραφών, πιστοποιημένα και στα μέτρα σας.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Για πραγματική εξοικονόμηση καυσίμου & μέγιστη άνεση χρήστη.

ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ

Νέας τεχνολογίας ηλιακοί συλλέκτες για ζεστό νερό και όχι μόνο…

ΤΕΝΤΕΣ

Ναι!!! και οι τέντες επιδοτούνται από το Πρόγραμμα.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Γιατί ξέρουμε το συμφέρον σας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

    Ενδιαφέρομαι για